Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek bol nimete kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek yokluğun biteceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gelirinin daimi olacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin insanlar görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin insan görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, borç ödemeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir