AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek ağlayacağına, strese gireceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, bir organizasyona katılacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek işlerinin günden güne azalacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı çirkin görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kızı çirkin görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkeği çirkin görmek gönlündeki gibi sevileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir