AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı çirkin görmek

Kahve falında bir kızı çirkin görmek

Kahve falında bir kızı çirkin görmek kişinin fena halde yanılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı çirkin gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kızı çirkin görmek sorunlarının tamamen biteceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kızı çirkin görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek amacına ulaşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını çirkin görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir