AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle dudaktan öpüşmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, üzüleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yeni işlere gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek işini büyüteceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dudaktan öpüşmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir