AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını morarmış görmek

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını morarmış gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Kahve falında ayağında morluk görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını mor görmek kimseye borçlanmayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulur.

Kahve falında ayağını morarmış görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı morarmış görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları mor görmek bereketli günler geçirileceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında morarmış ayak görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mor ayak görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir