AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında morluk görmek

Kahve falında ayağında morluk görmek

Kahve falında ayağında morluk görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ayağında morluk gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Kahve falında ayakları morarmış görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek borçlarının artacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında ayağını morarmış görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ayağı morarmış görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor ayak görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağında morluk görmek yeni malların alınacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları mor görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında morarmış ayak görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir