AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını morarmış görmek

Kahve falında ayağını morarmış görmek

Kahve falında ayağını morarmış görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağını morarmış gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında morarmış ayak görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ayakları morarmış görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ayakları mor görmek elinin bolluk göreceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayağını mor görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını mor görmek kazancın devamlı olacağına, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını morarmış görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalettir.

Kahve falında mor ayak görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı morarmış görmek mutsuz ve üzgün olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir