AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ayak görmek

Kahve falında mor ayak görmek

Kahve falında mor ayak görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında mor ayak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağı morarmış görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını morarmış görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları mor görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları morarmış görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında morarmış ayak görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Kahve falında mor ayak görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını mor görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir