AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını mor görmek

Kahve falında ayaklarını mor görmek

Kahve falında ayaklarını mor görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, şeref ve rütbeye, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını mor gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Kahve falında ayakları morarmış görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında morarmış ayak görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını morarmış görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek evlatlarından hayır bulacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında morluk görmek dertlerin dermanının bulunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını mor görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları mor görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında ayağı morarmış görmek rahatsızlıkların son bulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir