AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış ayak görmek

Kahve falında morarmış ayak görmek

Kahve falında morarmış ayak görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, şeytana uyacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında morarmış ayak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında ayağını mor görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları mor görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı morarmış görmek yeni duygular tadacağına, şansının ve bahtının açılacağına inanılır.

Kahve falında morarmış ayak görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında morluk görmek huzur ve mutluluk bulacağına, riske atılacağına yorulur.

Kahve falında mor ayak görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ayakları morarmış görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir