AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı morarmış görmek

Kahve falında ayağı morarmış görmek

Kahve falında ayağı morarmış görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, onu dinleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı morarmış gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Kahve falında ayağını morarmış görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları morarmış görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarını mor görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalettir.

Kahve falında ayağında morluk görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet eder.

Kahve falında ayağı morarmış görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları mor görmek helal kazanca sahip olunacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında morarmış ayak görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir