AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları mor görmek

Kahve falında ayakları mor görmek

Kahve falında ayakları mor görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ailesinin de büyük olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları mor gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında ayağı morarmış görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını mor görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında morarmış ayak görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları mor görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları morarmış görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mor ayak görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında morluk görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir