AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları morarmış görmek

Kahve falında ayakları morarmış görmek

Kahve falında ayakları morarmış görmek sağlıklı ve zinde olacağına, evine haciz geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları morarmış gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Kahve falında morarmış ayak görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına tabir olunur.

Kahve falında ayağını morarmış görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını mor görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağında morluk görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor ayak görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını mor görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları mor görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakları morarmış görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir