AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını mor görmek

Kahve falında ayağını mor görmek

Kahve falında ayağını mor görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını mor gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Kahve falında ayağını mor görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarını mor görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı morarmış görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında mor ayak görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakları mor görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında morarmış ayak görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları morarmış görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir