AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuza masaj yapmak

Kahve falında omuza masaj yapmak

Kahve falında omuza masaj yapmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuza masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında omuza masaj yapmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine masaj yapmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine masaj yapmak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşine masaj yapmak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babaya masaj yapmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Kahve falında başkasına masaj yapmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir