AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine masaj yapmak

Kahve falında ölen birine masaj yapmak

Kahve falında ölen birine masaj yapmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Kahve falında kalp masajı yapmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında kalbe masaj yapmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine masaj yapmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında babaya masaj yapmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir