AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana masaj yapmak

Kahve falında başbakana masaj yapmak

Kahve falında başbakana masaj yapmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında başbakana masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Kahve falında başbakana masaj yapmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında kalp masajı yapmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasına masaj yapmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadına masaj yapmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye masaj yapmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalettir.

Kahve falında omuza masaj yapmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işinde yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir