AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar almanızı destekleyen karışıklıklar ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin elini tutmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, elinize para geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir