AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak paslı bir çiviye basabileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak haybeye para ve zaman harcayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpülmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir