AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında patron tarafından azarlanmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından azarlanmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından azarlanmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak onların önüne geçeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından azarlanmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü tarafından azarlanmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir