AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişi tarafından kovalanmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında iki kişi tarafından kovalanmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öldürülmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir