AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından terslenmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek evdeki nimetin çoğalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından takip edilmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından reddedilmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir