AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yol alacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yatırımlarının kar getireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak güzel haberler alınacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından kıskanılmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından kıskanılmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek zor günler geçireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili tarafından kıskanılmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek güçlendikçe güçleneceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir