AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpülmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından takip edilmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek haklılığının anlaşılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir