AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişi tarafından istenmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği tarafından istenmemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ismini görmek yaşadığı stresin biteceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir