AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek kavgaların biteceğine, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından takip edilmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öldürülmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, bol rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek işlerinin büyüyeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından reddedilmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir