AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kel olmak

Kahve falında saçı kel olmak

Kahve falında saçı kel olmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kel olmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçları kel görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keli saçlı görmek şansın kapanacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek sürekli ağlamaklı olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak kazancın ikiye katlanacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kel görmek rahat nefes alınacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir