AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel görünmek

Kahve falında kel görünmek

Kahve falında kel görünmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kel görünmek gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında kel görünmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında üzgün görünmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında beyazlar içinde görünmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, böyle işlere kalkışacağına delalet eder.

Kahve falında genç görünmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile görünmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mutlu görünmek herkes tarafından saygı göreceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle görünmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü görünmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir