AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların kel olduğunu görmek

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçların kel olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Kahve falında kel saç görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kel görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kel kestirmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek kişinin her daim iyi anılacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak şansının yaver gideceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir