AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek ondan faydalanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, başarı ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir