AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek kazancının düşeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir