AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, başarısının artacağına delalettir.

Kahve falında evlendiği adamı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında din adamıyla evlenmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yeni yollara girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir