AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, şifa göreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğiniz adamı gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında sevdiğin adamın öldüğünü görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir