AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamı evlenirken görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın evli olduğunu görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir