AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın nişanlandığını görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamı evlenirken görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı öpmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir