AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek

Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek

Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamın babasını gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek dualarının karşılığını alacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamın evli olduğunu görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek hayırlı işlere imza atacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek Allah katında günahlarının affolacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir