AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kopmak

Kahve falında ayağı kopmak

Kahve falında ayağı kopmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, maddi güç elde edeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı kopmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayağı kopmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ayakları kopmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağı kopmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında elleri kopmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kopmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında kolu kopmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında parmağı kopmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eti kopmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir