AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri kopmak

Kahve falında dişleri kopmak

Kahve falında dişleri kopmak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında dişleri kopmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Kahve falında dişleri kopmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Kahve falında parmağı kopmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı kopmak zahmetli bir işin sona ereceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kopmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kopmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolyesi kopmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kafasi kopmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında firtina kopmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir