AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasi kopmak

Kahve falında kafasi kopmak

Kahve falında kafasi kopmak eşine değerli hediyeler alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasi kopmak gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kafasi kopmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Kahve falında kafa kopmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynu kopmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Kahve falında düğmesi kopmak idealist davranacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eti kopmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı kopmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kolu kopmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kopmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir