AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı kopmak

Kahve falında ayak parmağı kopmak

Kahve falında ayak parmağı kopmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağı kopmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağı kopmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında parmağı kopmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmakları kopmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, mekân değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları kopmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kopmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçları kopmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kopmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, bunu da herkese ilan edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir