AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları kirli görmek

Kahve falında ayakları kirli görmek

Kahve falında ayakları kirli görmek aile saadetinin artacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları kirli gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında kirli ayak görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek hataların telafi edileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Kahve falında ayağı kirli görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının kirli görmek herkesin yardımına koşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak kiri yıkamak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir