AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanını kirli görmek

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanını kirli gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanı görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, işlerin çığırından çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir