AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sorunların sürekli artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kirli görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kiri görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulur.

Kahve falında ayakları kirli görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir