AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının kirli görmek

Kahve falında ayaklarının kirli görmek

Kahve falında ayaklarının kirli görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının kirli gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kişinin can derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ayak yıkamak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kirli görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ayak kiri görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir