AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayak görmek

Kahve falında kirli ayak görmek

Kahve falında kirli ayak görmek elinin darlık içinde kalacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli ayak gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek korkularının üzerine gideceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları kirli görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı kirli görmek huzurlu günler görüleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek her şeyin yenileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak kiri görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir