AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kiri yıkamak

Kahve falında ayak kiri yıkamak

Kahve falında ayak kiri yıkamak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak kiri yıkamak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında ayak kiri yıkamak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli ayak yıkamak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına yorulur.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kirli halı yıkamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli el yıkamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kir yıkamak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir