AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kirli görmek

Kahve falında ayağı kirli görmek

Kahve falında ayağı kirli görmek müjdeli haberle geleceğine, çabalarının boşa çıkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı kirli gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalet eder.

Kahve falında ayağı kirli görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını kirli görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli ayak yıkamak kazancının günden güne arttıracağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir