AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında ayağının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Kahve falında ayaklarını kirli görmek heveslerinin de azalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarının kirli görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kirli görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet eder.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak kiri yıkamak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak kiri görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir