AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları felç olmak

Kahve falında ayakları felç olmak

Kahve falında ayakları felç olmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kazancın katbekat artacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları felç olmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında ayakları felç olmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının felç olduğunu görmek hatalarını düzelteceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne felç gelmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız felci görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir