AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları bağlamak

Kahve falında ayakları bağlamak

Kahve falında ayakları bağlamak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, rahat edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakları bağlamak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Kahve falında ayak bağlamak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa ip bağlamak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayağını bağlamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları bağlamak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını bağlamak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ayağına ip bağlamak ona yakınlaşmaya çalışacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elini bağlamak o işi canlandıracağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında altına bez bağlamak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir